web analytics

Du leser

Beltebilen ‘Pluto’ har fått sin faste parkeringsplass på snøskavlen foran huset, ca 2 meter over bakkenivå! Snøskavlen er hard som stål – så får vi se hvor lang tid det tar før ‘Pluto’ kommer ned på jorda igjen … Det er ellers stadig et rikt dyreliv rundt huset, og noen trekkfugler er allerede kommet nordover igjen. Polarreven er nysgjerrig, åpenbart vant til mennesker i hytteområdet og er stadig innom på inspeksjon … eller kanskje den leter etter noe? Første påskedag dro jeg på tur med Pluto innover i Bjørndalen. Her er vi rett under Fuglefjellet med utsikt mot nord-øst. Det er trivelig å se at det er folk i de fleste hyttene innover! Glem ikke å klikke på bildene for å kunne se en større utgave …

Hjemme på Alzheim - Pluto på snøskavlen :)

8 trinn i snøen fra bakkenivå og opp på snøskavlen –

"Vaktmester'n" innom på besøk

«Vaktmester’n» er stadig innom Alzheim på inspeksjon

Med Pluto under Fuglefjellet i Bjørndalen

Med Pluto på tur til Fuglefjellet ytterst i Bjørndalen

Stadig lengre dager - og fargene er utrolig flotte!

Stadig lengre dager – og fargene er utrolig vakre!

Solnedgangen beveger seg fra vest mot nord - snart lysere tider

Solnedgangen beveger sakte nordover – mot lysere tider

Legg igjen en kommentar

Copyright © 2012 - Svein Nordahl
Design - Nybrott Consulting