web analytics

Du leser

Lars og Jann besøker Vestpynten i noen dager – mest regn, men også minst én(!) dag med godt vær i det jeg opplever som tidenes våteste sommer på Svalbard. Vi dro på båttur til Barentsburg med «MS Langøysund» og sightseeing på nesten alle våre 45 km vei – Mangfoldige takk for noen særdeles trivelige dager! 🙂 (Klikk på bildene for å gjøre dem større!)

Lars og Jann ved isbjørnskiltet i Adventdalen

Lars og Jann ved isbjørnskiltet i Adventdalen

Middag på Alzheim; Jann, Marit, Hedly og Lars

Trivelig middag på Alzheim; Jann, Marit, Hedly og Lars

Lars bader - vanntemperatur (målt i cm eller grader) på ca 3 ...

Lars bader – temperatur i vannet (målt i cm eller °C) på ca +3 …

n kommentar to “Besøk sørfra”

  1. 1
    http://www.fraochretreats.com/ Says:

    “I am working a 5 month old pup now that is real independent. Field trialers would love her but I like a dog that wants to know where I am. ”The dog you (and I) like is a “cooperative” dog. Sometimes it seems quite the mystery how such dogs keep track of us!Jere

Legg igjen en kommentar

Copyright © 2012 - Svein Nordahl
Design - Nybrott Consulting