web analytics

Du leser

Longyearbyen og hele området her omkring fikk enorme snømengder under stormen – ingen av oss har vel noen gang sett maken til dette! Nå starter den møysommelige jobben med å fjerne disse snømengdene, og det vil nok ta en stund før byens ferdselsårer igjen kan trafikkeres som normalt. Her er et par eksempler fra midtbyen: Biltakene stikker så vidt opp av snømassene, og snøryggen bortover Vei 234 er flere meter høy – se på menneskene borterst i bildet … og alt dette skjedde på bare noen få timer! (Klikk på bildene for større utgaver!)

Parkerte biler i byen (Photo©Frank Jakobsen)

Parkerte biler i byen (Photo©Frank Jakobsen)

Snørygg i kjørebanen (Photo©Torbjørn Johnsen)

Snørygg i kjørebanen (Photo©Torbjørn Johnsen)

n kommentar to “Enorme snømengder i Longyearbyen etter stormen –”

  1. 1
    Bjørnar Sellevold Says:

    Takk for din rapport fra et hardt rammet Longyearbyen.
    Du er velkommen til Vesterålen!!

Legg igjen en kommentar

Copyright © 2012 - Svein Nordahl
Design - Nybrott Consulting